Wednesday, 18 January 2012

Irfan naik tren

Salam uols
Semalam mama n irfan mencemar duli cheywahhh
Keluar rmh ber2!
Ewahhh mcm la xpenah kuar berdua kan...
Ehhh kali ne lain kes...
Pasal keluar ke KL okeehh!
Mama n irfan nk pergi klcc psl sng kan nnt balik blh dgn papa je...

Ktorg pergi naik tren okeh!
Before keluar rmh mmg dok berkire2 nak pergi ke x...
Ye la bkn sng kan nk keluar berdua je dgn anak kecik naik tren plak tu!
Tp mama bertekad kene gak ajar mama n ipan supaya lebih berdikari klo xnak terperuk je kat umah!
Hehe
Tawakal je okeh!
Kuar dari rmh amek cab pergi lrt station
Caj nye RM3.80 dekat je pun tp klo nk menapak blh pengsan! Haha
Pastu trus menolak stroller ke stesen KLIA transit amek tiket pegi kl sentral RM4.20
Mase naik klia transit xla risau sgt psl xramai org kan
So selesa la utk irfan
Tp mukanye pelik je tgk luar...
Menatang ape la yg aku naik neh... Laju semacam je rupe... Hikhikhik
Dlm seploh mins smp la ke kl sentral
Then naik lak lrt pergi klcc RM1.60
Okay time ne mmg risau psl org ramai takut jugak klo irfan ngamuk ke kan...
Tp alhamdulillah anak mama adelah gud boy!
All the way from rmh ke klcc irfan adelah sgt behave siap sengih2 n nyanyi2 lg!
Wahhh kalo begini irfan next time mama blh bwk irfan jln lg :)

Smp je klcc trus cari baby room kasi upah susu kat irfan
Then baru pusing2...
Xde sopin pun just beli feeding bowl utk irfan pastu wet tissue je...
Papa blk keje trus blk rmh xde pusing2 pun sb papa dah penat n xsolat asar lg

Happy sgt mama tgk irfan sgt behave bile naik tren walopun bersesak ramai org...
Next time blh cuba lg yea cayang

Next month irfan dah 6 bln so dah blh start dgn solid food
Maka cam biaso omaknye pasti
La excited tahap jakun kan haha
Smlm dah bl feeding bowl owhh xsabar nk bg sikenit ne mkn
Skrg mama tgh gigih mengumpul resepi utk makanan bayi
Mama akan cuba bg yg terbaik utk anak mama yea

Nnt klo irfan dah start mkn mama cerita lg yea...

Daaaa

Pic irfan naik klia transit ;)

2 comments:

  1. Dot.. Tunggu kete aku smp nnt kite dating kt sunway piramid.. Ajo kembar main ice skating muahahaha

    ReplyDelete